930×122 CAPRA 5

accident

Se conturează cauzele accidentului în care celebrul Paul Walker şi-a pierdut viaţa!

Sâmbătă, în timp ce se întorcea de la un eveniment caritabil alături de prietenul său, celebrul protagonist al seriei „The fast and the furious”, Paul Walker, şi-a pierdut viaţa, maşina în care se afla fiind distrusă complet.

Citiți și: Argeș: Tânăr de 24 de ani, accident mortal pe scuter! Nu avea nici cască, nici permis

Împrejurările în care s-a produs accidentul nu au fost încă stabilite, însă există diferite ipoteze. Cauza probabilă care ocupă locul fruntaş pe lista anchetatorilor o reprezintă faptul că Porche-ul Carrera GT cu care Paul şi prietenul său, Roger Rodas, circulau în ziua fatală a pierdut lichidul de la servodirecţie şi astfel şoferul nu a mai putut controla automobilul. Această ipoteză a fost conturată cu ajutorul celor care se ocupau de întreţinerea parcului auto pe care îl deţinea Roger.

Potrivit TMZ, pe carosabil, înaintea locului în care mașina a început să derapeze, s-ar fi găsit urme de lichid necesar pentru funcţionarea servodirecţiei. De asemenea, ideea este susţinută şi de faptul că maşina a luat foc în partea din faţă, deşi are motorul în partea din spate. Lichidul s-ar fi extins rapid, cauzând o explozie puternică, explozie care a dus la moartea celor doi pasageri.

Citiți și: ,,Iadul” pe pământ: Accident cu victimă provocat de beton denivelat de caniculă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90