Kaia 930 x 120

accident

Se conturează cauzele accidentului în care celebrul Paul Walker şi-a pierdut viaţa!

Sâmbătă, în timp ce se întorcea de la un eveniment caritabil alături de prietenul său, celebrul protagonist al seriei „The fast and the furious”, Paul Walker, şi-a pierdut viaţa, maşina în care se afla fiind distrusă complet.

Citiți și: A început ploaia în Pitești, au început și accidentele

Împrejurările în care s-a produs accidentul nu au fost încă stabilite, însă există diferite ipoteze. Cauza probabilă care ocupă locul fruntaş pe lista anchetatorilor o reprezintă faptul că Porche-ul Carrera GT cu care Paul şi prietenul său, Roger Rodas, circulau în ziua fatală a pierdut lichidul de la servodirecţie şi astfel şoferul nu a mai putut controla automobilul. Această ipoteză a fost conturată cu ajutorul celor care se ocupau de întreţinerea parcului auto pe care îl deţinea Roger.

Potrivit TMZ, pe carosabil, înaintea locului în care mașina a început să derapeze, s-ar fi găsit urme de lichid necesar pentru funcţionarea servodirecţiei. De asemenea, ideea este susţinută şi de faptul că maşina a luat foc în partea din faţă, deşi are motorul în partea din spate. Lichidul s-ar fi extins rapid, cauzând o explozie puternică, explozie care a dus la moartea celor doi pasageri.

Citiți și: Accident în Argeș! Două mașini s-au ciocnit

Eurial 555 x222
570 X 90 POSADA 3