EcoMoto 930×122

parazapezi

Se fură parazăpezile!

Parazăpezile din judeţ au devenit ţinte pentru hoţi, astfel încât autorităţile amână momentul montării lor în zonele cu risc pentru viscol. De abia peste o lună acestea vor ajunge acolo unde se crede că va fi nevoie de ele.

Motivul este acela că nici până acum nu s-au găsit 20 de astfel de parazăpezi furate iarna trecută din zona Poiana Lacului! Culmea este că acestea nu pot fi duse la fier vechi, fiind făcute dintr-un aliaj din metal şi plastic.

Chiar şi aşa, Regia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Argeş se pregăteşte pentru iarna 2013-2014. Directorul Alina Nicolau a anunţat astăzi că peste aproximativ o lună vor fi montate în mai multe zone din judeţ aproape 3.000 de parazăpezi (câte 600 pentru fiecare dintre cele 5 districte în care se va acţiona pentru deszăpezire).

Pe de altă parte, licitaţia pentru achiziţionarea de materiale antiderapante va fi organizată pe 26 octombrie.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3