NOR CURIER 930X122

drujba_busteni

Se fura padurea ca-n codru!

Prefectul Gheorghe Davidescu afirma ca din padurile judetului se fura ca-n codru. Conform rapoartelor in 2009 in Arges au fost impadurite 105 ha de padure, in timp ce peste 35 au fost defrisate. Daca din padurile statului nu s-au taiat necontrolat mai mult de 4000 de m.c. din padurile privat au fost taiati aproximativ 100.000 m.c.
Trist este ca acest macel din padurile judetului se realizeaza in baza unor acte legale, obtinute insa ilegal. Conform investigatiilor facute de prefect un asemenea documet se poat obtine la colt de strada de la niste persoane mai colorate cre le vand cu 4 milioane. acestea documente sunt avize de insotire a transportului de materuial lemnos, avize originale, in alb, care sunt tiparite in mod ilicit de persoane necunoscute.
Prefectul a anuntat ca incepand de azi, echipe constituite special din politisti, jandarmi si lucratori de la Inspectoratul Teritorial de Regim Silvic vor patrula non stop in zonele cunoscute ca fiind frecventate de hotii de lemne.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90