NOR CURIER 930X122

    SRI

    Se justifică bugetele Serviciilor pentru mandatele de percheziție corporală asupra minorelor?

    Jurnalistul Decebal Constantin Nicolae are un punct de vedere tranșant în ceea ce privește scandalul de la liceul „Bolintineanu”, din Capitală. El critică implicarea Serviciului Român de Informații.

    Două întrebări de bun simț: 1. Cât de repede ați observat cum a fost umbrită știrea că anul acesta am avut cea mai mare rată de promovare la Bacalaureat de cea cu ”bravii apărători ai siguranței naționale”, căutători în chiloții minorelor? 2. Cum au obținut mandatul de percheziție corporală asupra minorelor din licee acei ”bravi” contraspioni ai serviciilor de DEZinformații și siguranță ANTInațională cu bugete mai mari ca al sănătății și cu număr de mandate de interceptare pe siguranță națională, într-unii dintre ani, care-l depășește pe cel din S.U.A.? http://decebalnicolae.wordpress.com/2013/01/22/romania-stat-se-cur-isto-militienesc-sau/

    Dacă nu din creșterea părului pe ficați a Demisului de Cotroceanca la aflarea veștii că anul acesta am avut cea mai mare rată de promovare, atunci din ce alt motiv acea directoare, fostă mare PDL-istă, de la liceul „Bolintineanu” nu a fost arestată sau anchetată de atâția ani de când presa tot mâzgălește hârtia-n draci despre măgăriile făcute de această individă și de ce abia acum, când avem cea mai mare medie și cel mai mare procent de promovare, ne pomenim cu o așa isterie mediatică, declanșată cu atâta disperare la ordin cotrocenist?

    Din ”succesele” repurtate de S.R.I. în lupta cu profesorii și minorii prin percheziții corporale (ale statisticii operaționalizării anilor trecuți), citez, recapitulând: mecanismul de fraudare a examenului de Bacalaureat, operaționalizat și în sesiunile de examen 2009 (grad de promovare a examenului de Bacalaureat de 98,74%), 2010 (92,82% ) și 2011 (sesiune în care s-au instalat camere de supraveghere în sălile de examen, cu grad de promovare de 53,98%, raportat la media municipiului Bucuresti, de 43,8%).

    În afara ”felicitărilor” sincere pentru Daniel Funeriu, care, după cum reiese din ”recapitularea” de mai sus, dormea pe el în 2010-2011, aș mai avea o întrebare pe adresa d-lui Maior, de la SRI: nu s-ar putea ca în recreațiile luptei cu chiloții liceencelor și ai profesoarelor să-l găsiți, dacă nu vă obosește prea tare, și pe Codruț Marta (de a cărui lipsă se agață cam 900 de milioane de euro dispărute prin ”Blejnăria din Pleșcoi” în campania lui Sarkozy, alături de banii lui Gaddafi?

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3