930×122 CAPRA 5

Pitesti

SE LUCREAZĂ LA GREU! BORDURI ȘI DALE PE TROTUARE ÎN ZONA PRAXIS!

După cum v-am informat, în 11 puncte din Piteşti, de pe platoul Războienilor şi până pe Calea Bucureşti, au început lucrările de “regenerare urbană”, finanţate cu fonduri europene. Peste 40 de hectare de teren vor fi afectate, urmând să fie reabilitate străzi, parcări, spaţii de joacă, spaţii verzi, alei şi trotuare.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

La greu se lucrează și la intersecția străzilor Smeurei cu Teilor (vezi foto), în zona Galeriilor Praxis. Zgomotul este infernal. Printre altele, parcările stradale sunt reamenajate, bordurile, schimbate, iar asfaltul de pe trotuare este înlocuit cu dale. Zgomotul făcut de utilajele și echipamentele folosite de muncitori este infernal, lucru care îi deranjează pe locuitorii din zonă. “Este firesc să fie şi oameni nemulţumiţi la un proiect de o asemenea anvergură! Vorbim, însă, despre un proiect cu finanţare europeană care va schimba faţa multor zone. Nu se pun pavele, nu se fac locuri de joacă unde nu trebuie. Din contră, cetăţenii vor fi mulţumiţi de ce va ieşi, dar deranjul nu poate fi evitat. Ne vom mişca repede, cât se poate de repede, iar la anul sperăm să fim gata cu acest proiect.”, declara în urmă cu câteva zile pentru ePitești viceprimarul Cornel Constantin Ionică.

Proiectul de “regenerare urbană” are o valoare de peste 5.000.000 de lei.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90