NOR CURIER 930X122

curierul

Se muta Curierul Zilei

Curierul Zilei, prima publicatie privata aparuta in Pitesti dupa Revolutia din decembrie 1989, se muta intr-o alta zona. Este vorba de redactia cdotidianului care se va indeparta de Centru aproape de sediul Politiei Judetene.

Conform unor surse din cadrul publicatiei mentionate, noua redactie va fi intr-o cladire situata aproape de sediul Inspectoratului Judetean de Politie Arges, acolo unde exista si tipografia trustului. Mutarea a fost confirmata la un nivel superior si de conducerea ziarului.

In actuala locatie, de la Institutul de Proiectari Arges, situat pe Bulevardul I.C. Bratianu, nu va ramane decat „divizia” de publicitate. Este si logic sa se intample asa, deoarece sectia de anunturi si publicitate este cea care a dat de-a lungul vremii greutate publicatiei si o face foarte cautata. Redactia, in schimb, va fi relocata.

Ratiunile legate de aceasta mutare sunt strict financiare, chiria fiind la Institutul de Proiectari prea mare. De la Institutul de Proiectari a mai disparut de curand o alta institutie mass-media, si anume studioul de televiziune TVS Pitesti care a fost desfiintat. In cazul Curierului este vorba doar de o relocare.

Curierul Zilei ramane si acum cel mai bine vandut cotidian din Arges, in special datorita informatiilor de la anunturi care l-au facut foarte cautat.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90