EcoMoto 930×122

robinet

Se opreşte apa în Mărăcineni şi Piteşti

O parte dintre locuitorii din Mărăcineni şi Piteşti nu vor avea, temporar, apă potabilă în zilele de 13 şi 14 miercuri. Acest lucru se întâmplă deoarece SC Apă Canal 2000 SA Piteşti a decis să execute în zilele menţionate o serie de lucrări în reţelele proprii, motiv pentru care este nevoie de sistarea furnizării apei.

În ceea ce priveşte sistarea furnizării apei potabile în comuna Mărăcineni, aceasta se va produce pe 13 august, între orele 9 şi 14. Vor fi afectaţi consumatorii din comuna Mărăcineni, sat Gropeni.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru efectuarea lucrărilor ce se execută în comuna Mărăcineni, sat Gropeni.

Pe 14 august este rândul unor zone din Piteşti să nu beneficieze de apă potabilă.

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va sista furnizarea apei potabile între orele 9 – 15, fiind afectaţi următorii consumatori:

Strada Depozitelor de la PUBLITRANS până la HOLCIM;
Blocul PUBLITRANS;
Piaţa agroalimentară;
Fabrica de Îngheţată;
C.N.C.D.

Oprirea furnizării apei este necesară pentru efectuarea lucrărilor de modernizare conductă apă Dn 300 mm Lunca Argeşului.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90