SMART KIDS 930X122

meteo

SE RĂCEȘTE! PROGNOZA METEO

Se răcește! Prognoza meteo. Astăzi și mâine, temperaturile vor scădea faţă de ziua de ieri şi se vor apropia de cele normale pentru această perioadă a anului, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Potrivit ANM, astăzi temperaturile maxime se vor situa între 6 şi 14 grade Celsius, iar minimele între -5 şi 8 grade. În jumătatea de sud a ţării cerul va fi mai mult noros, ziua şi în prima parte a nopţii, atunci când pe arii relativ extinse va ploua slab. În zona de munte local se vor semnala precipitaţii mixte. În regiunile nordice înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, dar temporar şi la cote mai reduse şi în celelalte zone. Noaptea, în vest, centru şi nord, treptat se va forma brumă, iar pe suprafeţe mici va fi ceaţă.

Citiți și: Vremea se schimbă brusc! Meteorologii anunță de când!

Mâine, în cea mai mare parte a ţării valorile termice vor fi mai coborâte decât mediile multianuale specifice acestei perioade. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în prima parte a intervalului în zona montană şi în sud-est, acolo unde, însă, doar izolat vor fi posibile precipitaţii slabe, mai ales sub formă de ninsoare la munte şi sub formă de ploaie în rest.

Vântul va sufla slab şi moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 12 grade, iar minimele între -8 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 7 grade pe litoral. Spre sfârşitul nopţii, local în regiunile vestice, centrale şi nordice se va produce brumă, iar în cele sudice şi estice va fi ceaţă.

La ora 8 în Pitești erau 6,8 grade Celsius, în Câmpulung Muscel 5,6, în Curtea de Argeș 4,9, în Dedulești-Morărești 7,5, iar în Stolnici 6,5 grade. La munte, în zona înaltă, temperatura aerului era negativă: -3 grade.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA