930 x122 grota rece

meteo

SE RĂCEȘTE ȘI VIN PLOILE. ANUNȚ METEO DE ULTIMĂ ORĂ

Se răcește și vin ploile. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis cu puțin timp în urmă o informare prin care anunță instabilitate atmosferică, ploi moderate cantitativ și răcire accentuată a vremii. Informarea este valabilă pentru întreaga țară de astăzi, 18 septembrie 2016, de la ora 18, și până marți, 20 septembrie, la ora 18.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

Potrivit ANM, în intervalul menţionat vor exista perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări ale vântului care vor lua şi aspect de vijelie şi izolat grindină. Astfel de fenomene vor fi și în seara zilei de duminică, 18 septembrie, şi pe parcursul nopţii de duminică spre luni (18/19 septembrie) în zonele montane şi local în regiunile sudice, sud-estice şi centrale, apoi în cea mai mare parte a ţării.

Ploile vor avea şi caracter torenţial, iar cantităţile de apă vor depăşi 20-25 l/mp şi izolat 40-50 l/mp, cu precădere la deal şi la munte, precum şi în partea de est a teritoriului.

Citiți și: Vremea se schimbă brusc! Meteorologii anunță de când!

Temperaturile vor scădea accentuat în toate regiunile, astfel că pe parcursul zilei de marţi, 20 septembrie, vremea va deveni rece pentru această dată în toată ţara.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90