New Profesional Consult 930 x 122

gradina zoologica

SE REDESCHIDE ZOO TRIVALE

Grădina Zoologică din pădurea Trivale se redeschide sâmbătă, 16 mai 2020, anunță Primăria Pitești. Programul va fi de marți până duminică inclusiv, între orele 10 și 19:30 (ultimul bilet de intrare se eliberează la ora 18).

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Prețul unui bilet este de 4 lei pentru elevi, studenți și pensionari și 8 lei pentru adulți. Copiii de până la 3 ani, persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora au intrare gratuită.

Până la noi reglementări, publicul vizitator va putea accesa doar spațiile deschise din incinta Grădinii Zoo, rămânând închise deocamdată locul de joacă, pavilionul de terarii, acvarii și păsări exotice.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

„Cetățenii sunt obligați ca la casierie să respecte măsurile în vigoare cu privire la distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus – păstrarea distanței de 2 metri față de ceilalți vizitatori.

De asemenea, piteștenii sunt rugați să respecte măsurile în vigoare referitoare la distanțarea socială și prevenirea răspândirii noului coronavirus pe întreg parcursul vizitei lor în grădina zoologică (este interzisă intrarea pentru vizitare în grupuri mai mari de 3 persoane – excepție fac familiile cu mai mulți copii).

Distanța de 2 metri trebuie păstrată atât între vizitatori, cât și între vizitatori și personalul grădinii zoologice, precum și între vizitatori și animalele din colecție (unde situația permite apropierea la distanțe mai mici)”, atenționează Primăria.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90