930×122 CAPRA 5

    pitesti

    Se reia întrecerea asociaţiilor de proprietari din Piteşti

    Primăria Piteşti a decis să lanseze o nouă ediţie, a doua, a concursului „Cea mai frumoasă şi mai curată asociaţie de proprietari din municipiul Piteşti ”. Este vorba de o competiţie la capătul căreia mai multe asociaţii vor fi premiate cu bani, în funcţie de evaluările pe care le va face o comisie a municipalităţii. Sumele care vor fi acordate vor fi stabilite în perioada următoare.

    Administratorii vor fi direct interesaţi de acest concurs, deoarece cu banii pe care i-ar putea câştiga au posibilitatea să mai repare ceva în asociaţie sau să facă diverse achiziţii utile. Banii se vor da pentru asociaţie, din bugetul local. Perioada de desfăşurare a concursului este 01.04.2012 – 01.05.2012, iar înscrierea în concurs se va realiza în baza unei cereri depusă la registratura Primăriei. Se va acorda un premiu pentru ,,cea mai frumoasă şi mai curată asociaţie de proprietari din Piteşti’’ şi câte un premiu pentru ,,cea mai frumoasă şi mai curată asociaţie de proprietari din fiecare cartier’’.

    Evaluarea asociaţiilor de proprietari înscrise în concurs se va face de către comisia desemnată în acest scop prin dispoziţie a primarului, în baza următoarelor criterii:

    a) aspectul privind spaţiul verde aferent blocului (flori plantate, gazonul, gardul viu, arbuşti, toaletare arbori) – pondere 20%;
    b) curăţenia în spaţiul aferent imobilului (alei, spaţii verzi, teren de joacă pentru copii, puncte de colectare deşeuri) – pondere 20%;
    c) faţadă, lucrări de reabilitare termică – pondere 30%;
    d) starea tehnică a terasei şi a subsolului – pondere 10 %;

    e) aspectul căilor de acces în bloc, casa scării, boxe, uşi, cutii poştale, aviziere –
    pondere 10% ;
    f) alte aspecte care concură la buna gospodărire şi administrare – pondere 10%.

    Comisia de evaluare va acorda puncte de la 1 la 10 pentru fiecare scară a
    asociaţiei de proprietari, urmând ca punctajul final să fie calculat ca medie aritmetică a
    punctajelor obţinute pentru fiecare scară a asociaţiei.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90