930×122 CAPRA 5

cod galben

SE SCHIMBĂ VREMEA. AVERTIZARE METEO

Un cod galben care vizează și extremitatea nordică a județului Argeș și o informare au fost emise astăzi de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Citiți și: Argeș. Fenomene meteo periculoase în următoarele ore!

COD GALBEN

Fenomene vizate: intensificări ale vântului. Interval de valabilitate: 12 noiembrie, ora 16 – 14 noiembrie 2019, ora 10. Zone afectate: zona de munte și sudul Banatului. 

Citiți și: Alertă de vreme severă imediată! La ce să ne așteptăm în următoarele ore

În intervalul de timp menționat, în zona montană vântul va avea intensificări susținute, cu viteze în general de 80…90 km/h, iar pe creste, în special cele ale Carpaților Meridionali, temporar rafalele vor depăși 100 km/h.

În zonele mai joase de relief din județul Caraș-Severin vor fi perioade în care rafalele vântului vor avea viteze în general de 60…65 km/h.

Notă: intensificări locale și temporare ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu viteze în general de 45…55 km/h.

INFORMARE

Fenomene și zone vizate: ploi în general moderate cantitativ în sud-vestul țării. Interval de valabilitate: 13 noiembrie, ora 8 – 14 noiembrie 2019, ora 18.

Din dimineața zilei de miercuri, 13 noiembrie, și până în seara zilei de joi, 14 noiembrie, în Munții Banatului, în vestul Carpaților Meridionali și în zona deluroasă a Olteniei va ploua și se vor cumula cantități de apă de 25…30 l/mp și izolat de peste 40­­ l/mp.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90