Donaris 930 x 122

cod galben

SE SCHIMBĂ VREMEA. METEOROLOGII AVERTIZEAZĂ

UPDATE: Administrația Națională de Meteorologie a emis cod galben de tip nowcasting de vreme rea pentru zona de munte a județului Argeș. Codul este valabil astăzi, între orele 11:30 și 13. 

Citiți și: Dezvăluiri de ultim moment. Ce se va întâmpla este de necrezut

Se vor semnala frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului și averse care vor cumula 20…25 l/mp. 

Se schimbă vremea. Meteorologii avertizează. Un cod galben de instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate a fost emis cu puțin timp în urmă de Administrația Națională de Meteorologie.

Citiți și: Iarna nu ne dă pace! Argeșul este sub cod galben!

Codul este valabil de astăzi, de la ora 14, și până mâine, 3 iunie 2018, la ora 23. Este vizată și extremitatea nordică a județului Argeș.

În intervalul de timp menționat, vor exista perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în zonele de munte, precum și în Crișana, Maramureș, Transilvania și nordul Moldovei.

Vor fi averse, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului cu aspect de vijelie și căderi de grindină, potrivit sursei citate.

În intervale scurte de timp sau prin cumulare se vor înregistra cantități de apă care vor depăși 15…20 l/mp și punctiform 40…50 l/mp.

Astfel de fenomene vor fi și în restul teritoriului, însă pe arii mai restrânse.

Manifestări specifice instabilității atmosferice se vor semnala și la începutul săptămânii viitoare, local și temporar, în majoritatea regiunilor, mai informează Administrația Națională de Meteorologie.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90