930×122 POSADA 5

gaze

Se scumpesc gazele?

Probabil este timpul sa luam cu totii in calcul variantele alternative de incalzire si sa renuntam uso-usor la centralele termice pe gaze naturale, chiar daca am investit destul de multi bani in ele. Si asta deoarece pretul gazelor naturale ar putea creste la cote amentitoare mai devreme chiar decat ne-am putea astepta.

Conform spuselor unui deputat independent, si anume Ioan Muntean, pretul gazelor naturale va creste cu un procent cuprins intre 20 si 22% pana la sfarsitul lunii aprilie 2011. Parlamentarul sustine ca majorarea se va face intr-o singura etapa si este consecinta faptului ca pretul gazelor ar fi fost tinut fortat la nivelul actual.

“Am informatii certe ca pretul la gazele naturale va creste intr-o singura etapa cu 20 – 22 la suta. Nu se ajungea aici daca se faceau majorari succesive de cateva procente. Dar asa, pretul nu mai poate fi mentinut la valoarea actuala”, a spus Ioan Munteanu, citat de Financiarul

Noile tarife ar urma sa intre in vigoare din mai 2011. Afirmatia deputatului vine la putin timp dupa ce distribuitorii de gaze au anuntat ca daca autoritatile romane nu accepta majorarea pretului la gaze incepand cu 1 aprilie 2011, atunci vor fi probleme cu furnizarea acestora catre populatie si catre firme.

555×222 grota rece
New Profesional Consult 570×90