930 x122 grota rece

titularizare

Rușinos! Profesor prins cu fițuici la titularizare!

Proba scrisă a examenului de titularizare în Argeş s-a desfăşurat astăzi, 1.117 persoane prezentându-se la concurs. Doi profesori au fost eliminaţi din examen. În total, s-au înscris la concurs 1.312 candidaţi, dar s-au prezentat 1.117.

Examenul a fost organizat în 5 centre din judeţ, candidaţii concurând pentru doar 42 de posturi titularizabile.

O profesoară a fost eliminată deoarece i-a sunat telefonul în buzunar în timpul probei, iar un alt profesor a fost prins asupra sa cu fiţuici!

Afişarea primelor rezultate este programată pentru data de 5 august. Pentru a deveni titulari, candidaţii trebuie să obţină minim nota 7, atât la proba scrisă, cât şi la cea practică sau la inspecţia specială la clasă în profilul postului. Repartizarea va fi făcută în şedinţe publice în zilele de 9 şi 12 august. Pentru suplinire, candidaţii trebuie să aibă cel puţin nota 5, repartizarea urmând să se facă pe 14 august.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90