930 x122 grota rece

    filarmonica1

    Seara malteza la Filarmonica Pitesti

    Filarmonica Piteşti organizează joi, 24 noiembrie, de la ora 19.00, la Casa Sindicatelor, un concert vocal simfonic, condus de dirijorul maltez Colin Attard, solistă Mediana Vlad.

     

    În program, lucrări de: Joseph Vella, Stephen Attard și Colin Attard.

    Colin Attars s-a născut în 1962 în Victoria, Gozo, într-o familie de muzicieni. Este unul dintre cei mai activi muzicieni maltezi, compozitor şi director al Operei din Gozo.

    A performat cu artişti internaţionali de top ca Eva Marton şi Nicola Martinucci şi orchestre precum Amadeus Nova de la Roma, Filarmonica di Palermo, Filarmonica G. Verdi din Sicilia şi Filarmonica Francesco Cilea din Reggio Calabbria.

    Solista Mediana Vlad, soprană la Teatrul Naţional de Operetă „Ion Dacian” din Bucureşti, este binecunoscută publicului piteşten prin colaborările din stagiunile trecute.

    [555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90