Donaris 930 x 122

Arges

SECHESTRU PENTRU TĂIERI ILEGALE DE ARBORI ȘI EVAZIUNE

Poliţiştii din Argeş au instituit sechestru asigurător pe 208 mc de cherestea, pe 2.133 de mc de lemn rotund şi pe 4 autovehicule, toate în valoare de aproape 1.200.000 de lei.

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

Sechestrul a fost pus într-o cauză în care se fac cercetări pentru evaziune fiscală, tăiere ilegală de arbori, spălare de bani, abuz în serviciu şi fals.

Acțiunea a fost desfășurată de poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, cu sprijinul inspectorilor silvici.

Citiți și: Exclusiv/Argeș. O mașină a căzut într-un râu!

Amintim că pe 17 noiembrie poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş au făcut 6 percheziţii la sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice din judeţ.

Persoanele vizate sunt bănuite că în perioada 2008-2012 ar fi tăiat ilegal aproximativ 30.000 de metri cubi de material lemnos, beneficiind de sprijinul mai multor angajaţi din cadrul unor instituţii, iar ulterior ar fi transportat, prelucrat şi comercializat importante cantităţi de material lemnos fără a înregistra în contabilitate toate aceste operaţiuni.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş.

Detalii despre perchezițiile de pe 17 noiembrie puteți citi în articolul următor: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/perchezitii-azi-in-arges-galerie-foto/.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90