New Profesional Consult 930 x 122

scrima

Secţie de scrimă la Piteşti

La Piteşti va lua fiinţă o secţie de scrimă în cadrul Sport Club Municipal, clubul înfiinţat anul trecut de Consiliul Local. Ideea a venit în urma unor discuţii dintre primarul Tudor Pendiuc şi Alexandru Mironov, cunoscut om de televiziune şi preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă.

 

Mai întâi, însă, va avea loc o demonstraţie cu ocazia Zilelor Municipiului Piteşti. Mai precis,chiar pe 20 mai. Astfel, între orele 12 şi 13,30 în piaţa Primăriei vor „evolua” sportivi cu reuşite în acest sport care ne-a adus atât de multe medalii la campionate mondiale şi la Olimpiade.

Primăria Piteşti speră ca acest sport să „prindă” la Piteşti şi să atragă cât mai mulţi adepţi.Tot primăria şi-a mai propus pentru toamna acestui an şi înfiinţarea unei echipe de handbal feminin, tot în cadrul clubului amintit mai sus.

Ambiţiile Primăriei Piteşti nu se opresc aici. Municipalitatea şi-a înfiinţat şi echipă nouă de fotbal pe care a înscris-o în ultimul eşalon şi pe care speră să o ajute să promoveze până în prima Ligă. Echipa conduce acum detaşat seria în care a fost repartizată.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90