930×122 CAPRA 5

inaugurare_judetean2

Sectia de Neurochirurgie inaugurata

Sambata, în cadrul Zilelor medicale ale Argeşului şi Muscelului, la etajul 2 al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti va fi inaugurată oficial secţia de neurochirurgie.

Situată acum la etajul al doilea al spitalului, secţia a funcţionat pe cele două secţii chirurgicale ale Spitalului Judeţean din 1 februarie 2005, iar acum dispune de dotare la standarde europene, constând în 12 rezerve cu un total de 25 de paturi dispuse în conformitate cu reglementările Uniunii Europene, de maxim 3 paturi, sală de pansamente, sală proprie de operaţii în blocul operator central, care asigură operaţiile pe creier, ale tumorilor, hematoamelor, precum şi intervenţii pe coloană.
inaug_jud5
Personalul medical este compus din doi medici, dr. Popescu Mihai şi dr. Mihalache George, 8 asistente şi 10 infirmiere şi îngrijitoare.
La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, se efectuează în jur de 800 de operaţii de an, fluxul anual de pacienţi fiind de aproximativ 1.600 de persoane, cu o caziustică diversă, incluzînd şi traumatologie.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3