EcoMoto 930×122

sef_vama

Seful Autoritatii Nationale a Vamilor acuzat de luare de mita

Şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor, Radu Traian Mărginean a fost pus sub învinuire de procurorii DNA. În urma audierilor care au avut loc miercuri la sediul DNA Oradea, Mărginean a fost acuzat de luare de mită.

 

Potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax, Mărgineanu a fost pus sub învinuire în dosarul traficului de influenţă de la Vama Halmeu.

Radu Traian Mărginean, însoţit de doi avocaţi, a stat aproape zece minute la sediul sediul DNA – Serviciul Teritorial Oradea, unde fusese citat.

Ulterior, şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor a părăsit sediul DNA Oradea protejându-şi faţa cu o geantă diplomat, pentru a nu fi fotografiat de ziarişti, şi a fugit printre maşinile parcate.

Potrivit unor surse judiciare, Mărgineanu a fost pus sub învinuire în dosarul traficului de influenţă de la Vama Halmeu.

Aceleaşi surse judiciare au declarat că şeful Autorităţii Naţionale a Vămilor a fost pus sub învinuire pentru luare de mită.

Sursa: mediafax.ro

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3