New Profesional Consult 930 x 122

deces

ȘEFUL JANDARMERIEI ARGEȘENE A MURIT

Șeful Jandarmeriei argeșene, colonelul Miron Tănase, a murit. Tănase a decedat aseară, în urma unei boli incurabile, la vârsta de 50 de ani.

Citiți și: Este doliu național! O mare personalitate a murit

Miron Tănase era inspector șef al Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș din iulie anul trecut.

Instituția Prefectului a transmis un mesaj de condoleanțe. „Instituția Prefectului Județul Argeș își exprimă profundul regret pentru trecerea în neființă a comandantului Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, domnul colonel Tănase Miron. În aceste momente de tristețe, suntem alături de familia îndoliată și transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, scrie în mesajul primit pe adresa redacției de la Instituția Prefectului. Și din partea conducerii Consiliului Județean a fost transmis un mesaj de condolențe: „Conducerea Consiliului Județean Argeș deplânge trecerea în neființă a celui care a fost inspector-șef Miron Tănase, comandantul Inspectoratului Județean de Jandarmi Argeș, om de aleasă valoare sufletească și profesională, și transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”

Citiți și: Dramă într-un județ vecin Argeșului! Un asistent medical de doar 30 de ani s-a stins fulgerător!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90