930 x122 grota rece

curs

SEMINAR DE SPECIALIZARE-CURS DE PICTURĂ PE UNGHII, ÎN PITEȘTI

Necesitatea cunoaşterii tehnicilor şi tendinţelor moderne solicită ca ȋn permanenţă specialiştii sau cei care doresc să se specializeze într-un anumit domeniu să ȋncerce să evolueze prin acumularea de cunoştinţe noi în domeniul în care activează. Cea mai la îndemână formă de dezvoltare personală o reprezintă seminariile de specializare sau masterclass-urile, cum sunt cele oferite de Profesional New Consult din Pitești, introduse recent în oferta sa educaţională.

Citiți și: Curs de coafor/hairstylist în Pitești! Sunt ultimele locuri disponibile

În perioada următoare, așadar, pasionaţii şi cei care vor să evolueze în meseria de stilist protezist unghii-tehnica aplicării unghiilor cu gel vor putea aprofunda o tehnică nouă, și anume realizarea picturii pe unghie-nail art (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii), tehnică ce poate fi abordată în cadrul cursului tematic, oferit la preţul de 350 de lei.

Cursul de pictură pe unghii (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii), design unghii, design gel li se adresează atât celor care doresc să facă primii paşi în designul pentru unghii cu gel, cât şi celor cu experienţă în domeniu.

Citiți și: Pitești: Înscrie-te la cel mai căutat curs de formare profesională!

Acest tip de pictură pe unghii reprezintă tendinţa actuală în materie, fiind extrem de cerută pe piaţa de profil. De asemenea, este important de ştiut că parcurgerea acestui curs nu necesită talent în pictură, seminarul implicând folosirea corectã a tehnicilor de lucru şi mânuirea cu profesionalism a ustensilelor necesare realizãrii modelelor, mai exact a pensulelor.

Dacă doriţi să parcurgeţi aceste sesiuni de specializare-masterclass-uri, tot ce trebuie să faceţi este să vă adresaţi centrului de studii Profesional New Consult la numerele de telefon 0784.045.025 sau 0784.333.777 sau puteţi remite un e-mail la adresa office@profesionalnewconsult.ro şi veţi afla mai multe detalii şi relaţii cu privire la perioadele de înscriere, precum şi elemente despre desfăşurarea cursului. De asemenea, vă puteţi adresa firmei Profesional New Consult la sediul acesteia, din Pitești, strada Victoriei, nr. 36, etaj 3, lângã Guiness Pub.

Alte cursuri organizate de Profesional New Consult în perioada următoare:

Curs Stilist Protezist Unghii-Unghii cu gel (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/stilist-unghii) – 700 de lei

Curs Machiaj (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/curs-machiaj) – 650 de lei

Curs Aplicare Ojă Permanentă (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-oja-semipermanenta) – 250 de lei

Curs Machiaj-Tehnica acuarelei (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/machiaj-tehnica-acuarela)

Curs Aplicare Gene False (http://www.profesionalnewconsult.ro/cursuri-autorizate/cursuri-de-infrumusetare/aplicare-gene-false) – 350 de lei.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90