EcoMoto 930×122

Politialocala

Senatul le dă speranţe poliţiştilor locali că vor avea normă de hrană

Una dintre problemele cu care se confruntă poliţiştii locali, respectiv salariile mici, ar putea să îşi găsească rezolvarea în curând. Senatul României a adoptat un proiect de lege care prevede ca şi poliţiştii locali să beneficieze de dreptul la normă de hrană. Ultimul cuvânt îl va avea, însă, Camera Deputaţilor.

Iniţiativa i-a aparţinut senatorului PNL de Argeş Ion Popa. Conform amendamentului adoptat, cadrele din Poliţia Locală ar urma să aibă dreptul, pe timp de pace, la o normă de hrană lunară (sumă de bani) pe care să o primească pe lângă salariu.

În prezent, au dreptul la hrană gratuită pe timp de pace personalul din Ministerul Apărării Naţionale, din Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justiţiei – Direcţia Generală a Penitenciarelor şi Serviciul Independent de Protecţie şi Anticorupţie, personalul SRI, SIE, SPP și de la Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3