New Profesional Consult 930 x 122

    sens_unic

    Sensuri unice

    Uneori, sensurile giratorii rezolvă problemele de circulaţie rutieră. În alte situaţii, sensurile unice pot fi soluţia. Primăria Piteşti a adoptat ambele idei, iar pentru perioada următoare are în vedere instituirea unor noi sensuri unice în oraş.

    Primăria Piteşti are în vedere pentru lunile următoare instituirea de sensuri unice noi în oraş, în paralel cu extinderea sistemului de amenajare de sensuri giratorii.

    Măsurile au drept scop fluidizarea traficului rutier în anumite zone. În ceea ce priveşte sensuri unice noi, se au în vedere străzile Zorilor, Carol Davila, Ion Minulescu, Iosif Gabrea, Ion Ionescu de la Brad şi Virgil Tempeanu.

    De asemenea, se are în vedere construirea de noi sensuri giratorii la intersecţiile de la CNCD (strada Depozitelor) şi Exerciţiu – Calea Craiovei.

    Măsurile respective trebuie însă aprobate mai întâi de comisia de circulaţie a municipiului (din care fac parte şi consilieri locali, dar şi reprezentanţi ai Poliţiei Naţionale şi ai Poliţiei Locale).

    Deciziile nu se vor lua fără evaluarea impactului lor la faţa locului.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90