930×122 CAPRA 5

accident

maidanez

SENZAȚII TARI ÎN PITEȘTI: UN CÂINE A PROVOCAT UN ACCIDENT RUTIER

Un câine vagabond a fost la originea producerii unui accident de circulație. S-a întâmplat ieri, pe strada Balotești din Pitești.

Citiți și: Argeș. Dramă în Joia Mare: Doi tineri în floarea vârstei, de 16 și 19 ani, morți!

Unui șofer i-a apărut în fața autoturismului un maidanez. Conducătorul auto a reușit să-l evite în ultimul moment, dar a pierdut controlul asupra volanului. Mașina a intrat într-un podeț de pe marginea străzii. Din fericire, șoferul s-a ales doar cu răni ușoare și cu o sperietură zdravănă. Precizăm că șoferul, în vârstă de numai 18 ani, își luase nu cu mult timp în urmă permisul auto. Poliția Rutieră Pitești, care a deplasat un echipaj la fața locului, a stabilit că tânărul nu consumase băuturi alcoolice.

În septembrie anul trecut primarul Tudor Pendiuc afirma că până în mai anul acesta problema câinilor fără stăpân din Pitești va fi rezolvată. Este adevărat că numărul maidanezilor a scăzut considerabil în ultimele luni, dar, iată, problema încă nu și-a găsit rezolvarea pe deplin. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

8 comentarii

  • DJ spune:

    Daca doriti sa va implicati in mod corect si legal pentru rezolvarea acestei probleme sunteti asteptati pe Facebook pe pagina Initiativa pentru Responsabilitate Civica si pe grupul Pro IREC.

  • Mira spune:

    Daca doriti sa fiti INSTIGATI, si manipulati impotriva cainilor, da mergeti pe pagina IREC , daca vreti adevarul despre IREc, mergeti pe pagina NU grupului extremist IREC….ACUM, doamna jurnalista…UNDE ESTE POZA cu cainele care a provocat accidentul…foarte INTERESANT, mai nou toate accidentele de circulatie din Romania sunt cauzate de caini, nu-i asa ? Dar, hai sa mai instigam putin nu-i asa ? Doamna jurnalista, ROMANIA nu este singura tara din LUME unde au loc accidente din cauza animalelor pe carosabil….mai terminati cu ineptia asta…atat at intoxicat populatia cu aceste animale, de parca Romania ar fi singura tara din lume unde sunt foarte multi caini fara stapan, unde cainii MUSCA, unde apar animale pe sosele, ati intoxicat si inveninat populatia….iti dau un pont doamna jurnalista…de senzatii….tari…si cu poze de caini care latra luate de pe internet, in mod special ca sa INSTIGE cititorii impotriva lor, nu-i asa …ia cauta matale : Accidents cause by animals…pe google…sa vezi si sa nu-ti crezi ochilor….Vrei sa stii cate accidente cauzate de animale pe carosabil sunt in USA pe AN ? 1,2 MILIOANE….ei poftim…si NU mai scrie in media in fiecare zi….DA ROMANIA ESTE UNICA….a devenit una dintre tarle cele mai ostile la caini DIN LUME http://learningcenter.statefarm.com/safety-2/auto-2/watch-out-for-animals-in-the-road/ http://www.carcalluk.com/car-accidents-with-animals/
    https://www.westerndirect.ca/learning-centre/insurance-news-and-advice/view/428-car-accidents-caused-by-wildlife-in-alberta-and-bc mai cauta si dumneata…penibil articol…

  • ELENA spune:

    Respectul pentru viata este un dicton si inseamna nu numai respectul pentru ceilalti oameni,ci si pentru toate formele de viata,fie animale sau vegetale.Sterilizand,vaccinand si pedepsind abandonul vom avea controlul asupra numarului de caini.Cruzimea este aproape endemica in societatea umana.”Pana cand nu vom avea curajul sa recunoastem in cruzime ceea ce este cu adevarat-indiferent ca victima este om sau animal nu ne putem astepta la ceva bun pe lumea asta.Nu putem avea pace intre oameni ale caror inimi se desfata de omorarea oricarei fiinte vii.Prin fiecare fapta care lauda sau ignora astfel de desfatari cretine de a ucide,dam inapoi progresul omenirii”-Rachel Carson-

  • Emilia spune:

    Ce vor face soferii neatenti cand nu vor mai fi caini fara stapan ? pe cine vor mai da vina ? incredibil…de parca Romania ar fi SINGURA tara din lumea asta mare unde apar animale pe sosele…singura tara in care cainii latra si mai si musca uneori, singura tara cu caini fara stapan pe strazi…singura tara din lume, da in privinta MANIPULARII, A ISTERIZARII si a INSTIGARII prin media si prin diverse grupuri de „civilizatori” care habar NU au de nimic pe lumea asta, in afara de URA lor viscerala impotriva cainilor…si implicit impotriva iubitorilor de animale.

  • Laurentiu Grigore spune:

    Romanasi de kakao! Urasc animalele si orice forma de viata care nu face parte din familia lor libidonoasa!

  • Ioana Serescu spune:

    Iar s-au trezit CAP-istii din Romania ca-i incurca maidanezii?

  • Diaconu Gabriel spune:

    Trebuia sa calce cainele, oricum acesti caini sunt inutili.
    Astfel isi avaria mai putin masina.
    Dupa lovitura cu podetul sigur masina a fost avariata destul de serios.
    Trebuia sa calce cainele, era mai moale decat podetul.

  • eu_eu_eu spune:

    Doamna Mira Iordanescu daca sustineti ca in Canada, unde locuiti dumneavoastra, nu sunt caini fara stapan care sa apara brusc pe carosabil in fata unei masini va cred. Daca insa sustineti ca acest lucru nu se intampla in Romania nu va cred, pentru ca habar n-aveti care este situatia in tara! Sa nu uitam ca pana si persoane care intr-adevar se ocupa cu protectia animalelor, fie in Romania fie in Canada, va acuza!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90