New Profesional Consult 930 x 122

Arges

SEPTEMBRIE ÎN TRICOU! IATĂ CE ANUNȚĂ METEOROLOGII!

Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni în Muntenia și județul Argeș? Este o întrebare la care răspund specialiștii. Administrația Națională de Meteorologie a comunicat cu puțin timp în urmă estimările de vreme pentru perioada 8-21 septembrie.

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

Veștile sunt bune. Potrivit sursei citate, în prima săptămână temperaturile maxime diurne se vor situa între 27 și 29 de grade Celsius, peste media climatologică a lunii septembrie. După 14 septembrie se va înregistra o ușoară scădere a valorilor termice, cu maxime de 24 până la 27 de grade, dar în continuare mai ridicate decât normalul perioadei. Minimele nocturne se vor încadra între 12 și 16 grade Celsius, cu valori ceva mai scăzute către finalul celor două săptămâni de prognoză.

ANM mai estimează că probabilitatea de ploi se va menține foarte redusă pe parcursul intervalului. Doar între 14 și 16 septembrie ar urma să fie ploi slabe și pe arii restrânse.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90