New Profesional Consult 930 x 122

    sergiu_nicolaescu

    Sergiu Nicolaescu a murit

    Regizorul Sergiu Nicolaescu, realizatorul unora dintre cele mai importante filme din cinematografia romaneasca, a murit joi, 3 ianuarie 2013. El avea 82 de ani si fusese internat in spital inainte de Anul Nou din cauza unor probleme medicale.

    Regizorul s-a simţit rău mai multe zile la rând şi a fost internat la Spitalul Elias din Bucureşti.

    Medicii afirma că Sergiu Nicolaescu a fost internat din 26 decembrie pentru o afecţiune digestivă cronică despre care se cunosteau detalii, dar care se pare ca i-a fost insa fatala.

    Regizorul mai căzuse în urmă cu o săptămână în timp ce se îndrepta spre garajul său, el suferind un traumatism toracic, respectiv fisurarea unor coaste.

    De curand el si-a anuntat retragerea din Parlament, spunand, parca asemeni unei premonitii, ca nu mai are mult de trait.

    Printre cele mai importante filme ale sale se numara cele care l-au avut in prim-plan pe comisarul Moldovan, Mircea, Pistruiatul etc.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90