Donaris 930 x 122

automobilistic

SHOW LA STADION!

Sâmbătă, 13 august 2016, în jurul orei 8 PM, cei 200 de participanți la cea de a 3-a ediție a Europ Raid vor ajunge în Pitești. Vor petrece aici o noapte, după care în dimineața următoare vor pleca din nou la drum.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Europ Raid este primul tur automobilistic european, un tur aventuros, cultural și caritabil care străbate mai mult de 10.000 de km prin 20 de țări europene în doar 23 de zile. Începând din 30 iulie și până pe 21 august 2016, 65 de echipaje (formate din 200 de persoane, majoritatea studenți cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani) participă la acest tur. Pe traseul lor vor străbate Europa de la vest la est.

Pentru cea de-a 3-a ediție, municipiul Pitești și-a dat acordul să devină partenerul Europ Raid. Locul de compare pentru participanții la show-ul automobilistic va fi în incinta stadionului “Nicolae Dobrin”.

Citiți și: În sfârșit! Vestea care schimbă soarta noului stadion „Nicolae Dobrin”

Europ Raid reprezintă un eveniment unic, al cărui scop sunt redescoperirea Europei și crearea de noi legături de solidaritate între orașele și țările acesteia, realizând în același timp și acțiuni caritabile. Organizată în fiecare an, această aventură va aduna din ce în ce mai mulți participanți de peste tot din Europa, pentru a deveni un eveniment care unește continentul. Proiectul este nominalizat la câteva premii europene și susținut de mai multe companii și instituții.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90