EcoMoto 930×122

bărbat

Și-a dat pantalonii jos într-un local select din centrul Piteştiului

Și-a dat pantalonii jos într-un local select din centrul Piteştiului.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Clienții și angajații unui local cunoscut din centrul Piteștiului au fost de-a dreptul șocați, astăzi, când un bărbat trecut de 50 de ani s-a așezat la una dintre mese, a cerut un suc, după care și-a dat jos pantalonii, pantofii și șosetele!

 

Citiți și: Argeș. Un bărbat cu… probleme! A distrus mai multe mașini parcate

 

Angajații au încercat cu binișorul să îl scoată pe om afară, dar acesta părea total absent. Tot cu tact și fără să recurgă la niciun gest de violență, agenții unei firme de securitate și pază au reușit să îl convingă pe bărbat să iasă afară și, în cele din urmă, să se îmbrace.

 

 

Ca niște adevărați psihologi, agenții au încercat să afle ce se întâmplase cu bărbatul, dar acesta privea pierdut un punct fix și nu articula vreun cuvânt. În cele din urmă, acesta a plecat fără niciun alt incident.

 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3