930×122 CAPRA 5

cristina turcu preda

ȘI CÂNTĂREȚII DE MUZICĂ POPULARĂ SUNT ÎN SESIUNE DE EXAMENE!

Cristina Turcu Preda și Petrică Mâţu Stoian sunt colegi  de master în Piteşti. Cum sesiunea de iarnă a început, cei doi s-au prezentat la examen.

Citiți și: E oficial! S-a decis ce se întâmplă cu examenele elevilor

“Ai carte, ai parte!”, pare că acesta este mesajul pe care vor să îl transmită îndrăgiții interpreți de muzică populară. Și încă unul: niciodată nu e prea târziu pentru a termina o facultate sau un master!

Ca pentru cei care pretind că vedetele nu prea dau pe la ore și pe la examene, Cristina Turcu Preda şi Petrică Mâţu Stoian au făcut în băncile din sala de examen chiar şi o poză de confirmare a faptului că lucrurile nu stau așa. Măcar în ceea ce îi privește. „Alături de colegul meu la examen”, aceasta este descrierea pe Cristina Turcu Preda o face la fotografia postată pe contul său de Facebook. (Foto: Facebook Cristina Turcu Preda)

Citiți și: CRIZĂ DE PROFESORI LA EVALUAREA NAȚIONALĂ ŞI BACALAUREAT

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3