NOR CURIER 930X122

VIZITA_PARLAMENT_SBO_OCTOMBRIE

Simona Bucura Oprescu a dus 100 de argeşeni în Parlament!

100 de argeşeni au vizitat în această săptămână Parlamentul României, la invitaţia deputatului Simona Bucura Oprescu. Este vorba de 50 de tineri membri ai PSD din Mioveni, precum şi de 50 de locuitori ai comunei Bălileşti.

Marian Neacşu, liderul social-democraţilor din Camera Deputaţilor, i-a primit pe argeşeni în sala de şedinţe a grupului PSD, ocazie cu care le-a dezvăluit celor prezenţi că părinţii săi sunt originari din Argeş.

Argeşenii s-au arătat impresionaţi de faptul că toate materialele folosite la construirea Palatului Parlamentului sunt româneşti. Simona Bucura Oprescu a spus, cu acest prilej, că este important ca fiecare dintre noi să avem încredere şi să cumpărăm produse româneşti, ajutând astfel la impulsionarea economiei naţionale şi la creşterea numărului de locuri de muncă.

„Sunt bucuroasă că am putut să ofer pentru 100 de argeşeni posibilitatea să cunoască Palatul Parlamentului. Este important că am primit o delegaţie numeroasă de tineri, care şi-au manifestat realmente interesul în a cunoaşte Parlamentul, precum şi modul cum funcţionează cea mai importantă instituţie a ţării”, a declarat Simona Bucura Oprescu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90