930 x122 grota rece

icn_miov

EXCLUSIV! Situaţie explozivă la Sucursala de Cercetări Nucleare Mioveni!

Angajaţii Sucursalei de Cercetări Nucleare de la Mioveni plănuiesc o acţiune de protest pentru mâine, când ar putea avea loc chiar un miting. Deocamdată, unii dintre ei au în vedere să ia cu asalt o bancă pentru a-şi lichida conturile de salarii, deoarece banca refuză să le dea banii.

SCN Mioveni aparţine de Regia Autonomă pentru Activităţi Nucleare Turnu Severin, care are o situaţie financiară dificilă, intrând în procedură de executare silită.

Deşi SCN Mioveni este pe profit şi are conturi separate, şi conturile sale au fost blocate. Marea supărare a angajaților de la SCN Mioveni este că salariile care ar fi trebuit să fie virate pe 12 martie nu au intrat în buzunarele oamenilor, deşi legea spune că salariile trebuie plătite chiar şi în condiţii de executare silită. Practic, conturile de salarii nu se blochează.

Iată că nu doar pe platforma petrochimică din Pitești sunt tensiuni, ci şi în Mioveni, la o altă unitate simbol a Argeşului!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3