New Profesional Consult 930 x 122

smeo

Smeoreanu, din 2 iulie la Arges TV

Epitesti a lansat in premiera informatia conform careia cunoscutul om de presa Gheorghe Smeoreanu, cel care a pus pe picioare, alaturi de Marilena Barata si Constantin Negut, „Curierul Zilei”, va reveni in mass-media argeseana. Ei bine, informatia ne-a fost confirmata de oameni din cadrul Arges TV care ne-au spus si cand va debuta o noua emisiune a lui Gheorghe Smeoreanu.

„Informatia este corecta. Gheorghe Smeoreanu va colabora cu Arges TV. Va incepe emisiunile cu tema politica la acest post pe 2 iulie, sambata”, ne-au declarat surse din cadrul Arges TV. Arges TV este televiziunea care face parte din trustul de presa al lui Cornel Penescu, alaturi de cotidianul Top si reteaua de distributie de ziare si alte articole de presa.

Gheorghe Smeoreanu activeaza in prezent in judetul Valcea (de unde a si venit, de altfel, in Arges in urma cu mai multi ani), acolo unde modereaza emisiuni la Valcea TV, un post apropiat de PDL, si unde conduce publicatia „Criterii Politice”. Publicatia furnizeaza, alaturi de site-ul aferent, informatii si din judetul Arges.

Emisiunea pe care Smeoreanu o va avea la Arges TV se inscrie in aceleasi tipare ca si cea de la VTV, spatiul fiindu-i pus la dispozitie de catre senatorul Mircea Andrei, liderul PDL Arges. Mircea Andrei a cumparat spatiu la televiziunea lui Cornel Penescu si a inceput o campanie de atragere a unor jurnalisti cunoscuti de partea sa (cum este si cazul lui Edi Vasile de la Antena 1) in perspectiva alegerilor din 2012.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90