930×122 CAPRA 5

    smiley

    Smiley, accident de circulaţie

    Smiley a fost implicat miercuri, 5 decembrie, într-un accident de circulaţie în timp ce conducea din direcţia Brăneşti către Bucureşti. Din fericire, desi masina a fost serios avariata, artistul cu origini pitestene a scapat nevatamat din acest incident nedorit.

     

    Conform Mediafax, se pare că artistul este cel vinovat, deoarece nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de autovehiculul din faţa sa. Nu există victime, ci doar avarii ale celor două autoturisme.

     

    Conform corespondentului Pro TV Ovidiu Vanghele, Smiley a încercat să evite impactul cu un alt autoturism, al cărui şofer a efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară. În acel moment, pentru că nu avea distanţa corespunzătoare faţă de maşina din faţa sa, s-a produs accidentul.

    Politiţtii spun că muzicianul nu-şi va pierde permisul de conducere, însă va fi sancţionat cu 4 puncte amendă şi 3 puncte de penalizare.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90