930X122 MAIA

exercițiu

SMURD ȘI POMPIERII, INTERVENȚIE PE STRADA EXERCIȚIU

Un echipaj cu o autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj cu ambulanță SMURD de la Detaşamentul de Pompieri din municipiu au intervenit ieri pe strada Exercițiu din Pitești. Intervenția a avut loc în urma unui apel al unei soții disperate.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Soțul femeii, soț care se afla în apartamentul celor doi, nu răspundea apelurilor insistente ale soției, care revenise acasă după ce fusese plecată cu treburi. Speriată că bărbatului i s-ar fi întâmplat ceva, soția a sunat la numărul unic de urgență 112.

Veniți la fața locului, pompierii au folosit o scară culisabilă pentru a intra în apartament pe geamul de la balcon, locuința fiind situată la etajul 1. Deși era ora prânzului, soțul a fost găsit… dormind. Din cauza emoțiilor acumulate, soția a făcut atac de panică. Echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale. În cele din urmă, incidentul s-a încheiat cu bine. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90