930×122 CAPRA 5

Locală

ȘOFER BĂUT – A LOVIT DOUĂ MAȘINI DINTR-UN FOC!

Azi noapte, în jurul orei 00:10, un echipaj al Poliției Locale Piteşti aflat în serviciul de patrulare pe strada Carpenului din cartierul Găvana a depistat un autoturism Logan care circula cu farurile stinse și care s-a oprit chiar în fața echipajului.

Citiți și: Pitești. Specialiști Antidrog și polițiști s-au „infiltrat” printre șoferi

„În acel moment, conducătorul auto a încercat să dea în marşarier, dar în timpul manevrei, vădit intimidat de prezența poliţiştilor locali, a lovit două autoturisme parcate regulamentar. Poliţiştii au mers imediat la conducătorul auto care a provocat tamponările, constatând că acesta mirosea abundent a băuturi alcoolice. În urma identificării, s-a stabilit că este din Piteşti și are 61 de ani. Imediat a fost anunţată și Poliția Rutieră, care s-a deplasat la fața locului. În urma testării cu aparatul etilotest, s-a stabilit că persoana în cauză avea o acoolemie de 0,67 în aerul expirat.”, anunță Poliția Locală Pitești.

Șoferul a fost dus de poliţiştii de la Rutieră la Spitalul Judeţean de Urgență pentru a i se recolta probe biologice de sânge. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3