930×122 CAPRA 5

tir_rasturnat_

Sofer decapitat de un placaj

Pitesti. 21 aprilie 2010.
Un sofer, in varsta de 34 de ani, a avut parte in acesta dupa-amiaza de o moare pe cat de cumplita pe atat de stupida. Barbatul din Giurgiu, a fost decapitat in urma unui accident petrecut pe DN65, in localitatea Lunca Corbului. Victima se deplasa la volanul unui camion pe sensul Pitesti-Slatina, cand o placa din material lemnos (OSB) s-a desprins dintr-un alt autovehicul, care circula pe contrasens. Placajul, de aproximativ doi metri patrati, a intrat direct prin parbrizul tirului decapitand-ul pe soferul ginionist. Tirul pe care il conducea a scapt de sub control, a iesit de pe sosea si s-a oprit pe camp, la aproximativ 30 de metri de drum.
Cercetarile anchetatorilor sunt ingreunate de faptul ca accidentul s-a petrecut foarte repede, iar martorii care se aflau in spatele tirului al carui sofer a fost decapitat nici macar nu au observat ce fel de autovehicul conducea celalalt sofer.
Politistii incearca sa-l identifice pe soferului autocamionului care nu avea placile de OSB asigurate si care ar putea fi acuzat de ucidere din culpa. Pe toate drumurile importante din judet politia rutiera a instalat filtre si opreste toate masinile grele care transporta marfa, in speranta de a da peste camionul ucigas.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90