930X122 MAIA

benzinarie

ȘOFER DIN PITEȘTI, SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ LA PECO MOL GĂVANA

Șofer din Pitești, surpriză neplăcută la PECO MOL Găvana. Polițiștii Secției 2 din Pitești au reţinut pentru 24 de ore un bărbat de 34 de ani, din Constanţa, bănuit de furt.

Citiți și: Adolescent atacat în magazin! A intervenit Poliția

Bărbatul este bănuit că luna trecută, pe 15 mai, ar fi furat dintr-un autoturism parcat în zona unei benzinării MOL din cartierul Găvana.

Constănțeanul ar fi sustras din mașina lăsată neîncuiată de proprietar o staţie de emisie-recepţie şi un radio-CD auto, valoarea prejudiciului ridicându-se la aproximativ 1.000 de lei.

Citiți și: Un șofer grăbit! A fugit mâncând pământul, speriat că-l prinde Poliția

Șoferul care a avut neplăcuta surpriză să constate furtul (păgubitul, un piteștean) a făcut reclamație la Poliție, iar după trei săptămâni polițiștii l-au identificat și reținut pe prezumtivul autor.

Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare împotriva sa a unei măsuri preventive. Totodată, Polițiștii Secției 2 din Pitești continuă ancheta pe numele constănțeanului, pentru a stabili dacă nu cumva tot el este autorul unor alte fapte similare rămase cu autor necunoscut. (Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3