New Profesional Consult 930 x 122

Pitesti

ȘOFER DIN PITEȘTI, TUPEU CÂT CASA ÎN ȘTEFĂNEȘTI

La miezul nopții polițiștii din orașul Ștefănești au oprit în trafic un șofer care conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Citiți și: Pitești. Vești bune de 1 Mai și Paște. Va fi deosebit!

Potrivit Poliției Argeș, individul, un piteștean în vârstă de 41 de ani, a fost amendat cu 877, 5 lei. De asemenea, i s-a reținut permisul auto, fără a mai avea dreptul să conducă pe drumurile publice pe o perioadă de 90 de zile.

Surpriză, însă! Conform aceleiași surse, cinci ore mai târziu, tot în Ștefănești, pe un drum național, același șofer a fost prins de polițiști la volanul unui alt autoturism! Prin urmare, individul s-a ales și cu dosar de cercetare penală pentru conducerea unei mașini fără permis auto. Pedeapsa în astfel de cazuri constă în închisoare de la 6 luni la 3 ani sau amendă. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Gentea anunță o nouă investiție majoră în Pitești!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90