EcoMoto 930×122

Arges

ȘOFER PENAL – RISCĂ PUȘCĂRIA

Nu este zi în care Poliția Rutieră să nu prindă pe drumurile din Argeș mai mulți șoferi băuți. Dovedind o iresponsabilitate crasă, vecină cu prostia, nu puțini se urcă la volan sub influența băuturilor alcoolice. Își pun viața în pericol și, mai ales, pun în pericol viața celorlalți participanți la trafic, șoferi, pietoni, motocicliști sau bicicliști.

Citiți și: Șofer oprit pe A1/ Vorbea la telefon cu soția: „M-a luat și poliția cu sarmalele tale!”

Polițiștii au oprit ieri în trafic un autoturism pe drumul județean 703H, pe raza comunei Șuici. Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean, la cererea polițiștilor, șoferul a refuzat prelevarea de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma refuzului, șoferul, în vârstă de 27 de ani, din comuna argeșeană Sălătrucu, s-a ales cu dosar penal. Conform legii, infracțiunea pe care Poliția i-o impută acestui conducător auto este pedepsită cu închisoare de la 1 la 5 ani. (Fotă Arhivă: crimetime.ro)

Citiți și: Apel atipic la 112! Polițiștii au fost cei care au sunat și au cerut ajutor

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3