New Profesional Consult 930 x 122

Arges

ȘOFER PRINS CU 131 DE KM PE ORĂ ÎN LOCALITATEA LUNCA CORBULUI

Poliţiştii rutieri din orașul argeșean Costești au oprit în trafic pe raza comunei Lunca Corbului un șofer care circula cu viteză mare. Șoferul, în vârstă de 34 de ani, din comuna Slătioara din județul Olt, gonea cu 131 de kilometri pe oră, potrivit Poliției Argeș.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Conducătorul auto a fost amendat cu 945 de lei. De asemenea, poliţiştii i-au reţinut permisul auto, astfel încât acesta nu mai are dreptul să conducă pe drumurile publice în următoarele 90 de zile.

Amenda a fost dată în cadrul unei acțiuni mai ample pe care poliţiştii rutieri din Costești au desfășurat-o timp de două zile pentru prevenirea accidentelor survenite pe fondul vitezei excesive. Cu această ocazie, au fost aplicate 46 de amenzi, în valoare de 7.300 de lei, şi reţinute 9 permise de conducere. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3