Donaris 930 x 122

politia

    ȘOFER URMĂRIT DE POLIȚIE

    UPDATE: Șoferul, Ștefan I., este din București. Autoturismul pe care îl conducea este pe numele firmei pe care o deține tatăl lui. Individul este acuzat că și-a alimentat mașina cu combustibil la o benzinărie de la kilometrul 36 al autostrăzii A1, plecând fără să achite contravaloarea. Sesizată, Poliția Autostrăzi a pornit în urmărirea acestuia. Nu ar fi oprit la semnalul polițiștilor și ar fi lovit, ușor, patru mașini pe autostradă.

    Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

    Au fost puși în alertă polițiștii rutieri din Argeș, care, la rândul lor, au pornit în urmărirea șoferului. În timpul urmăririi, individul ar fi avariat alte autovehicule. În cele din urmă, a fost prins în zona Dedulești, după ce a tamponat cu mașina un TIR și alte două autoturisme. În total, punând la socoteală și autoturismul la volanul căruia se afla, bucureșteanul ar fi avariat nu mai puțin de 10 mașini. Nu au fost victime.

    I s-a făcut dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și i s-a reținut permisul auto. De asemenea, a fost dus la spital pentru recoltarea de probe biologice. Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești.

    Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

    Acum: șofer urmărit de Poliție. Un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor rutieri pe autostrada A1 București – Pitești.

    Polițiștii au plecat în urmărirea lui. Șoferul a provocat o tamponare în zona Dedulești, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, fiind astfel prins de oamenii legii. Are 28 de ani. Vom reveni cu detalii. (Foto: Arhivă)

    555 X 222 CAPRA

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90