NOR CURIER 930X122

permise

ȘOFERI ASPRU PEDEPSIȚI LA TRECERILE PESTE CALEA FERATĂ

Șoferi aspru pedepsiți la trecerile peste calea ferată. Poliția Română îi avertizează pe șoferi că trecerea la nivel cu calea ferată îi poate lăsa fără permis de conducere în anumite situații.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Permisul va fi suspendat dacă șoferul nu oprește atunci când bariera sau semibariera sunt coborâte ori în curs de coborâre sau când semnalele cu lumini roșii și/sau sonore se află în funcțiune, dar și când șoferul depășește coloana de mașini oprite la trecerile la nivel cu calea ferată.

Suspedarea permisului, avertizează Poliția, este însoțită și de amendă: de la 1.125 la 2.500 de lei în primul caz și de 500 sau 625 de lei în a doua situație descrisă mai sus.

Citiți și: Trimis în judecată după ce s-a dus lângă mașina fostei soții

Amintim că recent, pe 2 noiembrie 2016, poliţiştii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş şi colegii lor de la Serviciul Rutier au desfășurat o acțiune pentru combaterea accidentelor rutiere la pasajele de trecere la nivel cu calea ferată fără bariere. Au fost reținute 12 permise de conducere. Detalii, AICI. (Foto: Arhivă)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90