Donaris 930 x 122

sofer_fara_permis_a_4_oara

Soferia i-a adus 4 dosare penale!

Pitesti.22 iunie. 2010.
Un argesean i-a uimit azi pe politistii de la Biroul Rutier Pitesti, care l-au prins pentru a treia oara fara permis in ultimele doua luni. Barbatul de 41 de ani din Calinesti se ocupa cu taximetria , desi nu avea atestat, iar permisul auto era suspendat din 2008 pentru un accident.

Acesta s-a ales cu cel de-al patrulea dosar penal, dupa ce politistii l-au oprit in trafic si i-au cerut actele pe care evident, nu le avea. In masina pe care o conducea, o Dacia Logan, se mai aflau alte trei persoane pe care le transporta contra cost de la Mioveni la Pitesti. Soferul de ocazie a recunoscut ca practica taximetria pirat, insa se apara afirmand ca este obligat sa faca acest lucru deoarece nu-si poate intretine famlia. Omul se plange ca are trei copii minori, sotia castiga salariul minim pe economie, iar datoriile, facturile si chiar ratele la masina il imping sa se urce la volan in continuare, desi nu mai are permis. Carnetul de sofer l-a pierdut in anul 2008, in urma unui accident, cand a fost acuzat de vatamare corporala din culpa. In toata aceasta perioada a condus in baza unei dovezi, pana la solutionarea procesului, insa in urma cu doua luni dovada i-a fost anulata deoarece omul nu s-a mai prezentat la politie pentru a o prelungi. De atunci a mai fost descoperit in trafic de alte doua ori, de fiecare data alegandu-se cu dosar penal.
Barbatul a fost amendat de politisti si a plecat acasa, un inainte de a promite ca nu se va mai urca la volan. Oricum, oamenii legii nu l-au crezut pe cuvant asa ca il vor urmari in trafic si pe viitor, pana cand taximetristul de ocazie isi va recapata permisul. fara_permis_a_4_oara

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90