930×122 CAPRA 5

accident

ȘOFERIȚĂ GRAV RĂNITĂ ÎN ARGEȘ

După cum v-am informat, un grav accident rutier a avut loc aseară pe DN 65 Pitești-Slatina, la kilometrul 94, pe raza comunei argeșene Lunca Corbului. Revenim acum cu detalii.

Citiți și: Incredibil: La 91 de ani a provocat haos, lovind mai multe mașini în Pitești

Șoferița unui Logan, care se deplasa dinspre Lunca Corbului către localitatea Colonești, într-o curbă la dreapta, a intrat cu autoturismul pe contrasens într-o autoutilitară Mercedes. Încercând în ultimul moment să evite impactul, șoferul autoutilitarei a pierdut, la rândul său, controlul asupra volanului, iar mașina s-a răsturnat. Autoutilitara era încărcată cu cărbune, cărbune care s-a împrăștiat pe carosabil.

Cauza accidentului: viteza cu care circula șoferița Logan-ului.

Citiți și: Accident grav, cu 3 mașini și victime, pe un drum foarte circulat. Trafic blocat către Pitești

Circulația rutieră pe ambele sensuri de mers a fost oprită timp de zeci de minute, autovehiculele formând cozi de kilometri.

Din păcate, șoferița a fost grav rănită. Ea se numește Filofteia E., are 36 de ani și este din comuna Valea Mare, din județul Olt. Pasager în Logan, fratele ei, Nicolae E., de 37 de ani, din aceeași localitate, a scăpat cu răni ușoare. Șoferul autoutilitarei, Bogdan S.G., în vârstă de 32 de ani, din Târgu Jiu, nu a fost rănit.

Niciunul dintre cei doi conducători auto nu era băut. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90