930 x122 grota rece

accident

ȘOFERUL CARE A LOVIT IERI O FETIȚĂ ÎN TRIVALE ÎNCĂ NU A FOST PRINS

Până la această oră, aproape 11:30, autorul accidentului rutier de ieri, de la prânz, din cartierul piteștean Trivale încă nu a fost identificat. Accidentul s-a produs pe bulevardul Libertății, în zona complexului 1.

Citiți și: Cum se produc tragediile pe Autostradă! Filmare scandaloasă!

Deși în zonă, la sensul giratoriu de la intrarea dinspre centru în cartier, există o cameră de supraveghere video, Poliția nu a reușit deocamdată să afle cine este șoferul care a lovit o fetiță, după care a fugit.

Amintim că ieri, în jurul orei 13:30, o fetiţă în vârstă de 12 ani, Gabriela Eliza Piţigoi, a fost lovită de o maşină pe bulevardul Libertății din cartierul Trivale. Potrivit polițiștilor rutieri, minora, însoțită de bunica ei, s-a angajat în traversarea neregulamentară, prin loc nepermis, a străzii. Fetița a fost lovită de un autoturism al cărui șofer a părăsit locul accidentului. Din fericire, victima, transportată la spital cu o ambulanță, a suferit doar răni minore.

Citiți și: Argeș. Accident grav în miez de noapte!

Impactul a fost văzut de sora fetiței, care se afla cu bunicul lor într-o maşină parcată pe cealaltă parte a străzii. Se pare, însă, că aceasta nu a reținut numărul de înmatriculare al mașinii.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90