930×122 CAPRA 5

accident

ȘOFERUL LUI IONICĂ, ACCIDENT PE REPUBLICII

Șoferul lui Ionică, accident pe Republicii. Un accident de circulație a avut loc astăzi, în jurul orei 11:35, pe bulevardul Republicii din centrul Piteștiului, în zona Teatrului „Alexandru Davila” (sens unic).

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Un autoturism a lovit un pieton. Pietonul, un tânăr în vârstă de 17 ani, a fost rănit ușor. Nu are fracturi. Un echipaj de ambulanță i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la Spitalul de Pediatrie.

La volanul autoturismului se afla șoferul primarului municipiului Pitești, Cornel Ionică. Șoferul, Constantin Voiculeț, are 42 de ani și este din Pitești. Potrivit Biroului de presă al Poliției Argeș, șoferul nu era sub influența băuturilor alcoolice. Primarul nu se afla în mașină.

Citiți și: Exclusiv/ Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Intervenție de URGENȚĂ!

De asemenea, conform sursei citate, pietonul ar fi traversat strada neregulamentar și fără să se asigure. Pe aici, strada este frecvent traversată prin loc nepermis, chiar dacă în apropiere există două treceri de pietoni și în ciuda acțiunilor repetate pe care polițiștii rutieri le desfășoară în zonă (un exemplu, AICI).

Polițiștii Biroului Rutier Pitești veniți la fața locului au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (Foto 1: descriptiv, foto 2: arhivă) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA