Donaris 930 x 122

antonie_solomon_retinut

Solomon retinut!

Antonie Solomon, primarul Craiovei, a fost reținut, fiind dus la IPJ Argeș. Primarul a fost audiat astăzi, de către procurorii DNA pentru modul în care Primăria Craiova a eliberat autorizaţia de construcţie pentru un centru comercial aparţinând omului de afaceri Cornel Penescu. Maine, primarul va fi dus la Tribunal, unde instanța va trebui să decidă dacă va elibera mandatul de reținere pentru 29 de ore așa cum au solicitat procurorii DNA. Procurorii DNA au percheziționat apartamentul primarului şi biroul de la Primărie, ridicând mai multe înscrisuri care privesc firma PIC, deţinută de omul de afaceri Cornel Penescu.
La inceputul lunii februarie, primarul Craiovei, Antonie Solomon, a pus la dispoziţia DNA Pitesti actele care atesta situaţia juridica a terenului pe care a fost construit hypermarketul PIC din Craiova, teren achiziţionat de Cornel Penescu, finanţatorul FC Arges, de la Adrian Mititelu, finanţatorul Universitaţii Craiova.
Tot la audieri la DNA Pitesti a fost astazi si finanţatorul FC Arges, Cornel Penescu. A stat aproape cinci ore si a susţinut la final ca a fost chestionat in legatura cu transferurile unor jucatori la Craiova, si nu cu presupusa mita pentru autorizaţia de construire a hypermarketului PIC din Craiova. Patronul FC Arges s-a aratat mirat cand a aflat ca primarul Craiovei, Antonie Solomon, se afla la DNA Pitesti si a susţinut ca nu s-a intalnit cu acesta in sediu direcţiei.
Totodata Cornel Penescu, eliberat din Penitenciarul Margineni in urma cu aproximativ o luna, dupa ce s-a aflat noua luni in arest preventiv in dosarul corupţiei din fotbal, a anunţat ca in luna mai va redeschide hypermarketul PIC din Craiova.
foto:gsp.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90