930×122 CAPRA 5

Solomon face Pastele la Pitesti. In arest!

solomon Pitesti. 8 martie 2010.
UPDATE:0ra 15:20 Magistratii Curtii de Apel Pitesti au respins recursul inaintat de avocatii edilului Craiovei impotriva deciziei de arestare preventiva data saptamana trecuta de Tribunalul Arges. Antonie Solomon a afirmat in fata magistratilor Curtii de Apel Pitesti, ca trece prin momente „umilitoare” si ca isi doreste sa fie judecat corect. Infatisarea de astazi a durat circa doua ore si jumatate iar, la iesire, Solomon i-a indemnat pe cei care il asteptau sa nu faca presiuni asupra magistratilor.
0ra 10:50 Primarul Craiovei afla astazi daca ramane inchis pentru restul de 23 de zile de arest preventiv. Antonie Solomon a fost adus la Curtea de Apel Pitesti in jurul orei 10.20. Edilul a depus recurs fata de decizia magistratilor de a-l trimite in arest pentru 29 de zile pentru acuzatiile de luare de mita, fals si uz de fals inaintate de catre procurorii DNA.
Magistratii Curtii de Apel Pitesti au amsnat, vineri, recursul in cazul primarului Craiovei. Avocatii lui Solomon inaintasera recurs la decizia Tribunalului Arges privind judecarea primarului in stare de arest, insa in fata magistratilor, ei au sustinut ca nu au avut timp sa pregateasca apararea.
Simpatizantii lui Solomon continua sa isi arate sprijinul pentru primarul lor, cateva persoane scandand slogane pro Solomon si astazi in fata Curtii de Apel Pitesti, in momentul cand primarul Craiovei a fost coborat din duba Politiei.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90