930X122 MAIA

solomon_catuse_arges

Solomon ramane in arest! Recursul a fost amanat.

Pitesti. 5 martie 2010.
Magistratii Curtii de Apel Pitesti au amanat recursul in cazul primarului Craiovei, Antonie Solomon. Acesta va ramane in continuare in arestul IJP Arges pana la urmatorul termen de judecata, stabilit pentru luni, 8 martie.

Avocatii lui Solomon inaintasera recurs la decizia Tribunalului Arges privind judecarea primarului în stare de arest pentru o perioada de 29 de zile. In fata magistratilor, acestia au sustinut ca nu au avut timp sa pregateasca apararea, iar recursul a fost amanat.
Antonie Solomon a fost adus in jurul orei 10.15 la Curtea de Apel cu mainile incatusate si sub escorta cu mascati din cadrul DPIR, dupa de Politia si Jandarmeria au primit informatii ca sute de sustinatori ai edilului Craiovei vor veni sa protesteze la Pitesti. Sustinatorii lui Antonie Solomon au iesit si ieri în strada pentru a cere eliberarea edilului. In timp ce functionarii Primariei Craiova protesteaza cu afise lipite pe birouri, oamenii de rand au fost mobilizati pentru mitinguri si slujbe religioase pentru eliberarea lui Solomon. La Curtea de Apel Pitesti astazi a fost prezent doar un mic grup de sustinatori ai primarului arestat.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3